Betoncsiszolás

A betoncsiszolás egy olyan környezetbarát technológia, amellyel a beton saját szerkezetét hozzuk felszínre. A HTC Superfloor betonpolírozási és padlócsiszolási technológia segítségével márvány vagy gránit jellegű felületet hozunk létre, amely modern és elegáns megjelenést biztosít az egyszerű betonfelületnek. Felújításakor nincs bevonat, amit el kellene távolítani, hiszen csak a beton felületét tesszük tükörsimává. A fényes, sima felület a látszat ellenére még vizesen is csúszásmentes marad.

Gépeink – porelszívó technológiájuknak köszönhetően – folyamatosan tisztán tartják a környezetüket, így akár működő üzem mellett is végezhetőek a csiszolási munkák. További előnye, hogy nincs szükség száradási időre, ennek köszönhetően a felület a munkálatok befejeztével azonnal igénybe vehető. Professzionális választás az elegáns előterektől a gyártócsarnokokig.

HTC Superfloor™ Bronz
A kizárólag polírozási eljárásokból álló kivitelezést sík, sima és lehetőleg kéregerősített felületen lehet alkalmazni. A HTC SuperFloor bronz eljárás továbbá alkalmas arra is, hogy újra fényessé varázsolja a régi betonfelületeket, visszaállítva ezzel eredeti állapotukat. Végeredményben egy erősebb simító réteget kapunk fényes felülettel.

HTC Superfloor™ Ezüst
A HTC SuperFloor Ezüst egy olyan sima, egyenletes és selymes fényű felület, mely a kevésbé egyenletes beton padlókból is kialakítható. Az eljárás során a Platinával megegyező mélységig kell csiszolni, de a polírozás ebben az esetben elmarad, így egy kitűnő matt felületet kapunk.

HTC Superfloor™ Arany
A HTC Superfloor Arany felület kialakításához sima, sík és buborékmentes betonra van szükség. A csiszolás mértéke ebben az esetben kisebb, mint a Platinánál, de a polírozással elérjük azt a magasfényű felületet, mely nem csak megjelenésében, de fenntarthatóságában is kiemelkedő beton padlót eredményez.

HTC Superfloor™ Platina
A HTC SuperFloor Platina felületét több csiszolási és polírozási eljárással érhetjük el, így a kialakításának egyetlen fontos kritériuma a buborékmentes beton felület. Az eredmény verhetetlenül szilárd és fényes padló, amelyen nem hagynak nyomot a targoncák kerekei sem.

Szállópormentes kivitelezés

Nincs termelési, működési fennakadás a padló készítése közben.

SZÍNEZHETŐ

Útburkolati jelek felfestése, magasfényű felület.

PORLÓDÁSMENTES

Erős, kemény felület targoncanyomok nélkül.

GAZDASÁGOS

Az életciklusra vetített költségek 60%-kal alacsonyabbak.

Száraz

Jelentősen feljavítható tisztán tarthatóság, víztaszító felület.

Alacsony vibrációs szint

Kicsi rezgésterhelés járműveknél, zajmentes közlekedés.

Vegyszerálló, Olajálló

A HTC Superfloor padló levédhető a foltosodással szemben.

ESD védelem, antisztatikus

Alacsony vagy nem mérhető statikus ellenállás.

Kopásmentes

Megfelelő, szabályok szerinti kopásállóság.

Csúszásmentes

Nedvesen is csúszás- mentes marad a felület.

Tűzálló

Legmagasabb tűzvédelmi besorolású padló.

Dekontaminálható

Fertőtleníthető és sugárzásmentesíthető.

Környezetbarát

A beton természetes anyagokból áll, az ebből készülő padló 30-szor kevesebb energiafel- használással előállítható.

Könnyen karbantartható

Vegymentes takarítás, a HTC Twister rendszerrel egyszerűen csak víz kell hozzá.

Magas élettartam

A HTC Superfloor padló levédhető a foltosodással szemben.

Tudj meg többet kollégáinktól!

Amennyiben Ön is padlókezelési eljárások után kutat, keressen minket, és cégünk próbacsiszolást végez az érintett területen. Így lehetősége nyílik adott üzemi körülmények között tesztelni – akár hosszabb ideig is – a felületet. Addig is ismerkedjen meg kollégáinkkal, akik a következő videókon keresztül mutatják meg a betoncsiszolás kivitelezését, megtérülését és élettartamát.

Partnereink mondták

VElük már együtt dolgoztunk

Galéria

Gyakran ismételt kérdések

Megegyezik a beton élettartamával. 10 évente javasolt egy felújítás, ha a felületen kopás észlelhető vagy elvesztette eredeti fényét.

Nem. A csiszolandó területet leválasztjuk, ha szükséges kerítőszalagot, kordont vagy fóliát alkalmazunk, így zavartalanul tud folyni a munka körülöttünk.

Az árajánlathoz személyes állapotfelmérés szükséges. Az árat az is befolyásolhatja, hogy milyen állapotban van a felület és milyen csiszolási eljárásokat szeretnénk alkalmazni az adott területen.

A munkánkhoz szükséges feltételek: vízvételi lehetőség, zárt, beázás és huzatmentes terület. A levegő hőmérséklete minimum 10 °C, az aljzat hőmérséklete minimum 5 °C legyen. Áramvételi (230 volt) lehetőség, ami nincs messzebb a munkavégzés helyszínétől, mint 50 méter. Munkaterület megközelítéséhez biztosított út. Keletkező szemét elszállításáról a megrendelő gondoskodjon.

Igen, a fal melletti részekre és a sarkokra is nagy hangsúlyt fektetünk a lehető legjobb minőség érdekében.

Több fajta javítóanyagot is alkalmazunk, így akár nagy terhelést igénylő felületeken is alkalmazható az eljárás.

A hibákat ki tudjuk javítani a betoncsiszolás megkezdése előtt. Előfordulhat a javított területeken, hogy a javított terület színének tónusa nem egyezik az eredeti felülettel. Ez minimális 1-2 árnyalatot jelent.

A csiszolási idő behatárolásához és az árajánlathoz szükséges procedúra. A felmérés során megnézzük milyen anyagokat kell eltávolítani a padlóról, pl: gyanta, aljzatkiegyenlítő, ragasztóanyag, PVC padló.

Ajánlatkérés