Miért érdemes tisztíttatni?

Otthon szinte lehetetlen valóban tisztává varázsolni a szőnyeget. Az egész éves taposásnak hála, a por és egyéb extra szennyeződések az anyag legmélyébe épülve külön réteget képeznek, amelynek eltávolítása csak a megfelelő vegyi tisztítással és az erre létrehozott gépekkel lehetséges. Ezeknek köszönhetően szőnyege rövid idő alatt ismét újszerű állapotban díszítheti otthonát.

Foltos lett a szőnyeg?
Bármikor előfordulhat egy apró baleset, ami nagy foltot hagy szőnyegén. Azonban a házi praktikák helyett érdemes mihamarabb szakemberhez fordulni, hogy a foltnak csak az emléke maradjon. Utókezeléses eljárásainknak hála, az időben behozott szőnyegét újszerűvé varázsoljuk, akár pár napon belül.

Allergiás a porra?
A por allergiások első számú ellenségei a háztartásbeli szövetekben megbúvó poratkák. Ezek az élőlények bár aprócskák, nap mint nap megkeserítik életünket. Azonban egy alapos tisztítással könnyedén megszabadulhat a nem kívánt szőnyeglakóktól és vele a kellemetlen allergiás tünetektől.

Kiskedvence is bent él?
Rengetegen élnek együtt kis kedvenceinkkel egy légtérben, ahol bizony előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek, melyek szőnyeget nem kímélve okoznak kellemetlen pillanatokat. Nem is beszélve a kutya vagy macska szőrről, ami idővel mélyen a szövetbe épülve ellenáll a porszívóval való bárminemű próbálkozásnak. Fertőtlenítő eljárásunknak hála az effajta kényes problémákat is könnyedén orvosolni tudjuk.

Tiszta környezet
Minden kisgyermekes anyuka tudja, milyen kalandosan telnek az első évek. A csöppségek kúsznak, másznak, maszatolnak, majd idővel elindulnak felfedezni saját kis birodalmukat. Azonban a keletkező foltok, az allergiát okozó atkák vagy a házikedvencek által hullatott szőr útját állhatja az önfeledt mindennapoknak, így kiemelten fontos, hogy rendszeres szőnyegtisztíttatással biztosítsunk számukra tiszta alapokat.

Milyen szőnyegem van?

Gépi műszálas szőnyeg

 • 1000-1500 Ft/m2
 • Felszedett padlószőnyeg

 • 1000-1300 Ft/m2
 • Két oldalas, gépi/kézi gyapjú, selyem

 • 1500-2000 Ft/m2
 • Shaggy, hosszúszőrű, ragasztott hátú

 • 1200-1700 Ft/m2
 • Mennyibe kerül a tisztítás?

  Az árkalkulátor minden esetben csak irányárat ad meg. A pontos ár az ön szőnyegének méretétől, típustól és állapotától függ, melyek kollégánk egyedileg a rendelés felvételekor kalkulál.  

  1
  Elázott, dohos
  Gyertya, gyurma, rágó, állati szőr, foltok, rojt tisztítás
  Kalkulált irányár Forint


  Szőnyegtisztítás teljes folyamata:

  háztól - házig szőnyegtisztítás

  A szállításra két opciónk van. Vagy Ön behozza a telephelyünkre és érte jön mikor elkészült. Vagy mi elmegyünk a szőnyegért és vissza is visszük az előre egyeztetett időpontba.

  HÉTFŐ KEDD SZERDA Csütörtök Péntek
  Tatabánya 12-15 12-15 12-15
  Tata 8-12
  Oroszlány 8-12
  Székesfehérvár

  Gyakran ismételt kérdések

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.