Ünnepi nyitvatartásunk

Kedves Ügyfeleink!

Mi is megpihenünk egy kicsit, hogy újult erővel kezdhessük a 2023-as évet!
Nyitvatartásunk az alábbiak szerint alakul:

Zárás: 2022. 12. 23. 16:00 órakor
Nyitás: 2023. 01. 02. 7:00 órakor

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Miért érdemes tisztíttatni?

Otthon szinte lehetetlen valóban tisztává varázsolni a szőnyeget. Az egész éves taposásnak hála, a por és egyéb extra szennyeződések az anyag legmélyébe épülve külön réteget képeznek, amelynek eltávolítása csak a megfelelő vegyi tisztítással és az erre létrehozott gépekkel lehetséges. Ezeknek köszönhetően szőnyege rövid idő alatt ismét újszerű állapotban díszítheti otthonát.

Foltos lett a szőnyeg?
Bármikor előfordulhat egy apró baleset, ami nagy foltot hagy szőnyegén. Azonban a házi praktikák helyett érdemes mihamarabb szakemberhez fordulni, hogy a foltnak csak az emléke maradjon. Utókezeléses eljárásainknak hála, az időben behozott szőnyegét újszerűvé varázsoljuk, akár pár napon belül.

Allergiás a porra?
A por allergiások első számú ellenségei a háztartásbeli szövetekben megbúvó poratkák. Ezek az élőlények bár aprócskák, nap mint nap megkeserítik életünket. Azonban egy alapos tisztítással könnyedén megszabadulhat a nem kívánt szőnyeglakóktól és vele a kellemetlen allergiás tünetektől.

Kiskedvence is bent él?
Rengetegen élnek együtt kis kedvenceinkkel egy légtérben, ahol bizony előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek, melyek szőnyeget nem kímélve okoznak kellemetlen pillanatokat. Nem is beszélve a kutya- vagy macskaszőrről, ami idővel mélyen a szövetbe épülve ellenáll a porszívóval való bárminemű próbálkozásnak. Fertőtlenítő eljárásunknak hála az effajta kényes problémákat is könnyedén orvosolni tudjuk.

Tiszta környezet
Minden kisgyermekes anyuka tudja, milyen kalandosan telnek az első évek. A csöppségek kúsznak, másznak, maszatolnak, majd idővel elindulnak felfedezni saját kis birodalmukat. Azonban a keletkező foltok, az allergiát okozó atkák vagy a házi kedvencek által hullajtott szőr útját állhatja az önfeledt mindennapoknak, így kiemelten fontos, hogy rendszeres szőnyegtisztíttatással biztosítsunk számukra tiszta alapokat.

Milyen szőnyegem van?

Gépi műszálas szőnyeg

 • 1700 Ft/m2
 • Felszedett padlószőnyeg

 • 1500 Ft/m2
 • Gépi/kézi gyapjú, két oldalas, selyem

 • 2000 Ft/m2
 • Shaggy, hosszúszőrű, ragasztott hátú

 • 2000 Ft/m2
 • Mennyibe kerül a tisztítás?

  Az árkalkulátor minden esetben csak irányárat ad meg. A pontos ár az Ön szőnyegének méretétől, típusától és állapotától függ, melyet kollégánk egyedileg, a rendelés felvételekor kalkulál.

  1
  Elázott, dohos, kisállat kaki-pisi
  Gyertya, gyurma, rágó, állati szőr, foltok, rojt tisztítás
  Kalkulált irányár Forint

  Szőnyegtisztítás árait befolyásoló tényezők:

  háztól - házig szőnyegtisztítás

  A szállításra két opciónk van. Vagy Ön behozza a telephelyünkre nyitvatartási időben (7-16 óráig). Vagy mi elmegyünk a szőnyegért és vissza is visszük az előre egyeztetett időpontba.

  Tájékoztatjuk a háztól-házig szolgáltatást igénybevevő ügyfeleinket, hogy a megsokasodott rendelések miatt a rendelés leadását követően körülbelül 1 héttel érkezik ki kollégánk.

  Megértésüket köszönjük!

  Gyakran ismételt kérdések

  Allergiásoknak, háziállatot tartóknak vagy kisgyermekeseknek félévente mindenképpen javasolt a tisztíttatás. Egyéb esetben az évenkénti egy tisztítás mindenképpen ajánlott. A rendszeres mélytisztítás megakadályozza, hogy a porszívóval el nem távolítható szennyeződések az anyag mélyébe épüljenek és ezzel akadályozzák az újszerű állapot visszaállítását.

  Természetesen lehet tisztíttatni a kutya- vagy macskaszőrös szőnyegeket. A megszokott eljárás mellett utókezelésnek kell alávetnünk, hogy a lehető legnagyobb mértékben el tudjuk távolítani a szőrszálakat a felületről. Fontos kiemelni a kiskedvences szőnyegeknél, hogy a tisztíttatást legkésőbb félévente érdemes ismételni.

  A legfontosabb a foltok esetében az időzítés. Minél tovább hagyjuk a foltot a szőnyegen, annál nagyobb az esélye, hogy nem lehet maradéktalanul eltávolítani azt. Ha ilyen baleset történne, a megoldás a szőnyeg mihamarabbi eljuttatása hozzánk.

  Amennyiben ti személyesen szeretnétek behozni a szőnyeget, nyitvatartási időnkben 7:00 és 16:00 között bármikor elhozhatjátok telephelyünkre.

  A tökéletes szárítás és esetleges utókezelések miatt egy hetes határidővel dolgozunk.

  Igen, a szőnyegek tisztításába beletartozik a szárítási procedúra is, melyet egy zárt fűtött szárító rendszerben végzünk, így az esős, havas és hideg idő sem lehet akadály a tökéletes eredmény elérésénél.