A mi történetünk

Az Aladdin cégcsoport több mint 20 éve dolgozik a tisztítás technológiai szakmában. Az utóbbi 10 évben nagy gyakorlatot szereztünk ipari gyártócsarnokok és kiszolgáló egységeik takarításában. Megismertük az általánosan alkalmazott járófelületek viselkedését, kezelési módjait.

2011-ben találkoztunk a HTC superfloorTM betoncsiszolási eljárással, és ez volt az első olyan eljárás, aminél úgy gondoltuk, hogy megoldást kínál a járófelületekkel kapcsolatban felmerült problémákra.

Cégünk általában nem csak kivitelezőként van jelen egy-egy járófelület-készítési folyamatban, hanem napi felhasználóként is, így csak olyan technológiát ajánlunk, ami tapasztalatunk szerint megfelel a hétköznapi elvárásoknak.  Többéves használat után is ugyanolyan esztétikus, mint a kivitelezést követően. Jól takarítható, nem porózus, nem csúszik, impregnálható (víz-, olajfolyás)

Amennyiben Ön is padlókezelési eljárások után kutat, keressen minket, és cégünk próbacsiszolást végez az érintett területen. Így lehetősége nyílik adott üzemi körülmények tesztelni – akár hosszabb ideig is – a felületet.

Minőségpolitikánk

Célunk, hogy szolgáltatásainkra megbízóink hosszú távon tartsanak igényt, s mint stabil, megbízható, igényes munkát végző vállalkozásra tekintsenek.Céljaink elérésében szolgáltatásaink és működésünk minősége döntő szerepet játszik. Törekszünk arra, hogy takarítási szolgáltatásainkat a

  • szakszerűség
  • megbízhatóság
  • rugalmasság
  • pontosság
  • és a megfelelő munkastílus jellemezze

Munkatársaink számára igyekszünk megbecsült munkát, megfelelő munkahelyi légkört és munkakörülményeket teremteni. Értékeljük a rugalmasságot, a megbízhatóságot, a szakmai igényességet, a kreatív hozzáállást és az egymás munkájának segítését.

Megrendelőink elégedettsége és az ezen alapuló hosszú távú kapcsolat az egyik fő alapja annak, hogy vállalkozásunk eredményesen működhessen, s munkatársainknak stabil, megfelelő megélhetést nyújtó munkahelyet biztosítsunk.

Minőségügyi rendszerünket az SGS Hungária Kft. tanúsítja.