IPARI TAKARÍTÁS

Célunk, hogy megbízó szervezeteink karbantartó-, alap- és eseti takarítási feladatait ellássuk. E munkával hozzájárulunk megbízóink egészséges, biztonságos, esztétikus munkakörülményeinek biztosításához irodai és üzemi munkaterek esetén egyaránt. Működésünk segíti megrendelőink munkatársai jó munkahelyi közérzetének megteremtését.

Céljaink elérésében szolgáltatásaink és működésünk minősége döntő szerepet játszik. Törekszünk arra, hogy takarítási szolgáltatásainkat a szakszerűség, megbízhatóság, rugalmasság, pontosság és megfelelő munkastílus jellemezze.

Munkatársaink számára igyekszünk megbecsült munkát, megfelelő munkahelyi légkört és munkakörülményeket teremteni. Értékeljük a rugalmasságot, a megbízhatóságot, a szakmai igényességet, a kreatív hozzáállást és az egymás munkájának segítését.

Minőségügyi rendszerünket az SGS Hungária Kft. tanúsítja. 

ERŐFORRÁSAINK

Technológia

Több éves tapasztalatra épülő technológiánkat oktatjuk munkatársainknak. A Tisztítás-Technológiai Tudományok Intézetében munkatársainkat folyamatosan továbbképezzük.

Tisztítószerek

Cégcsoportunk szolgáltatásához csak minősített gyártók, illetve szállítók által forgalmazott, ÁNTSZ és OÉTI engedéllyel rendelkező tisztítószereket és berendezéseket használ

Takarító személyzet

Kollégáink rendelkeznek a munkavégzéshez szükséges oktatásokkal és engedélyekkel. Munkájukat egységes, időjárásnak és munkavédelmi előírásoknak megfelelő munkaruhában látják el

Minőségellenőrzés

Kollégáink folyamatosan ellenőrzik a vevői telephelyen folyó takarítási munkát. A kijelölt kapcsolattartókkal hatékonyan működünk együtt. Rendkívüli helyzetek elhárításakor gyorsak és megbízhatóak vagyunk.

Szakmai elismeréseink

2010. Komárom-Esztergom Megye Év Vállalkozója díj,
2014. Clean Europe tisztítás-technológiai szakmai verseny I. Helyezés,
2015. AGC Év beszállítója III. helyezés

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

ÜVEGFELÜLET TISZTÍTÁS

JÁRÓFELÜLET KEZELÉS

SZŐNYEG-, ÉS KÁRPITTISZTÍTÁS

AEROSZOLOS FELÜLET-FERTŐTLENÍTÉS

BETONCSISZOLÁS

ők már minket választottak